A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: libraries/logger.php

Line Number: 26

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Business
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Business

 

 

COVERLINE – Tencuieli decorative şi materiale de finisaj.

 

   În 2003, grupul de companii „SOLDI” a început să coopereze cu producătorul de materiale decorative şi finisaj COVERLINE din Italia. În același an, sub patronajul COVERLINE, „SOLDI” a lansat linia de producere autohtonă a materialelor sub aceeaşi marcă.

   

  Astăzi, această diviziune a companiei este un furnizor important de materiale de finisare pentru șantierele de construcții din oraşul Chişinău, dar şi pe teritoriul republicii.

 

 Scopul acestei diviziuni este lărgirea teritoriului de vînzări şi promovarea produselor COVERLINE  în alte țări.

    

  Gama vastă de produse COVERLINE include adezive, mortar, tencuieli decorative şi grund, vopseli lavabile, sisteme de hidroizolații, etc.

 

Pavaje

   Una dintre activitățile prioritate ale companiei noastre este fabricarea și vânzarea plăcilor şi borduri, dar şi a altor elemente pentru pavare.

 

  Acestea sunt produse cu ajutorul echipamentelor moderne prin intermediul metodei de vibropresare şi vibroturnare.

 
Ferestre şi uși din PVC

   În 2005, am iniţiat cu succes producerea construcţiilor din PVC: ferestre, uși, ferestre cu vitralii, sisteme de fațadă.

 

  Confecţiile din PVC  fabricate de noi cu ajutorul echipamentului german de ultima oră, corespund celor mai înalte standarde și sunt rezistente pe o perioadă lungă de timp.