A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

F.C.P. SOLDI S.R.L. - LIVRARE
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

LIVRARE

Condițiile de livrare a mărfurilor procurate prin intermediul Internet-magazinului
Stimați clienți, special pentru D-stră, am elaborat  un sistem flexibil de livrare și achitare a produselor comandate prin intermediul magazinului online pentru a vă oferi ușurinta maximă de cumpărare. Puteți face o achiziție fără a părăsi casa D-stră ...
Comanda efectuată pînă la orele  15-00, va fi livrată până la finele zilei curente. Comenzile plasate dupa orele 15:00, vor fi livrate în prima jumătate a zilei următoare. Dacă ați plasat comanda în week-end, ea va fi livrată  luni.
Costul de livrare
Curierul va livra comanda direct la pragul  biroului sau casei D-stră în raza mun.Chișinău. În cazul, în care suma  comenzii constituie 5000 lei și mai mult, ea se va livra gratuit. Comenzile  in valoare de mai puțin de 5000  lei vor presupune achitarea transportului în valoare de 150 lei în raza municipiului Chișinău. Înainte de a trimite  curierul, veti fi contactat telefonic, specificând data și locul livrării.
Este posibilă livrarea mărfii peste hotarele mun. Chișinău. Costul transportării va fi negociat cu operatorul Internet-magazinului.
Descărcare:

Clientul trebuie să asigure descărcarea  mărfurilor cu forțe proprii. 
 
Pentru a pune întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.