A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Proiecte finisate
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Proiecte finisate
  • Spitalul Raional Glodeni

SOLDI a obținut acest proiect în urma organizării licitație de stat și a realizat o amplă renovare a Spitalului Raional Glodeni.

Procesul de renovare a spitalului a inclus lucrări de zugrăvire și vopsire, schimbarea pardoselilor, geamurilor și acoperișului.

Lucrările de renovare au fost realizate în săli de operație, saloane pentru pacienți și incintele spitalului și au fost încheiate în anul 2012.

 

  • Filiala Victoriabank“, orașul Edineț

 În vederea extinderii rețelei sale de reprezențe, Victoribank a ales SOLDI ca partener principal în vederea construcției noii filiale în orașul Edineț.

Noi am decis să redăm spiritul de cea mai inovatore bancă din Moldova în crearea acestui proiect. Iată de ce sediul filialei Victoriabank din or. Edineț a fost realizat întocmai cu cerințele imaginii corporative: culori deschise, mult spațiu și lumină, confortul și comoditatea în utilizarea serviciilor băncii.

Scopul nostru final a fost ca clienții Victoriabank să se întoarcă aici cu plăcere ori de cîte ori au nevoie.   

 

  • Combinatul de Vinuri Cricova S.A.

Combinatul de Vinuri “Cricova“ este unul dintre brandurile țării noastre și unul dintre cei mai mari producători de vinuri autohtone.

De aceea am fost onorați de faptul că conducerea companiei a decis să încheiem un parteneriat în vederea renovării blocurilor de producere a combinatului.

Am depus tot efortul și experiența noastră pentru realizarea cu succes a acestui proiect grandios.

Am folosit cele mai noi materiale de construcție, astfel încît blocurile renovate să arăte impecabil din punct de vedere al design-ului, dar și să corespundă celor mai riguroase standarde în domeniul vinificației.

 

  • Sediile filialelor Moldtelecom” S.A. din mun. Bălți și Chișinău

Moldtelecom este lider în domeniul serviciilor de telecomunicațiilor și internet din  R. Moldova.

De aceea, atunci cînd am fost solicitați pentru renovarea filialelor sale din municipiile Chișinău și Bălți, am fost conștienți de faptul că obiectivul primordial în acest proiect  este modernizarea aspectului exterior și interior al sediilor.

Iată de ce în realizarea lucrărilor de renovare, am păstrat stilistica corporativă, însă am adaptat-o la imaginea contemporană a companiei- promotor de inovații și schimbări în domeniul telecomunicațiilor și IT tehnologii.