A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: libraries/logger.php

Line Number: 26

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Istoria departamentului
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Istoria departamentului

Istoria departamentului

 

  Departamentul Construcţii – chintesenţa activităţii grupului de companii SOLDI – s-a conturat ca o subdiviziune aparte în anul 2000.

 

  Decizia conducerii companiei de a fonda un departament care s-ar ocupa în exclusivitate de proiectele în domeniul construcţiei a fost motivitată de faptul că SOLDI îşi diversificase spectrul de activităţi. Prin urmare, scopul final a fost eficientizarea procesului de lucru și atingerea unui nou nivel de performanță.

   

  Doi piloni pe care se bazează activitatea de succes a Depatamentului Construcții este echipa de profesioniști cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, dar și tehnologiile și materialele de ultimă oră folosite în lucru.

 

  Echipa noastră consolidată de-a lungul anilor este reprezentată de specialiști care și-au dovedit competența în lucrările de proiectare, zidărie, tencuire și finisaj, design interior, amenajare a teritoriului, pavare, instalare a acoperișului, etc.

   

 Un accent important respectat de către angajații departamentului este abordarea cu seriozitate a fiecărui proiect în parte. Acordăm o atenție deosebită detaliilor la fiecare etapă de lucru, astfel încît rezultatele muncii noastre să fie apreciate cu adevărat de către clienții noștri.

   

   Rezultatele impresionante pe care le obținem în continuare se datorează conlucrării eficiente între echipa managerială - șeful departamentului, inginerii, arhitecții, șefii de șantieri - cît și muncitorii de la șantier care fac ca proiectele noastre ambițioase să prindă viața.

 

  Calitatea și rapiditatea lucrărilor pe care le realizăm se datorează utilajului modern și parcului de transport pe care-l deține Departamentul Construcții.

 

  Dotarea tehnică cu echipament și utilaje ale departamentului include următoarele unități: excavatoare, buldozere, încărcătoare, gredere, macarale fixe și mobile, malaxor pentru stație de betoane, pompa de beton, mașina pentru drumuri, săpător șanțuri, instalații foraj.

 

  Parcul nostru de transport enumără următoarele unități: cap-tractor, camioane, autocisterne, trailer, basculante, autobasculante sau semiremorci, autobetoniera, transport ciment.

    

  Gama de servicii oferite de către Departamentul Constructii este foarte largă: construcții civile și industriale, renovări, finisaje interioare și exterioare, instalații sanitare, termice și electrice.