A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Regulamentul promoţiei COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE”
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Regulamentul promoţiei COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE”

Regulamentul promoţiei COVERLINE

„PICTORUL LOCUINTEI TALE”

 

1.      Organizatorul promoţiei:

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL (denumită în continuare Organizator), Adresa: str. Varnita, 6/1, mun. Chişinău, R. Moldova, codul fiscal 10026000985 , reprezentată de către directorul general Solcan Mihail .

Participanţii la Promoţie sunt obligaţi să respecte prezentul Regulament.

Regulamentul este un document public. Orice persoană are dreptul de a citi prezentul Regulament, solicitându-l la administratorul sălii de comerţ.

 

2.      Durata de desfăşurare: 

Promoţia va fi lansată la data de 03.08.2015 la ora 8:00 şi se va sfîrşi la data de 17.08.2015, la ora 17:00 (ora Moldovei).

Promoţia are loc doar în Centrul Comercial SOLDI.


3.      Termeni şi definiţii:

3.1. Produse promoţionale  – sunt produsele  MC „COVERLINE” ale companiei FPC SOLDI SRL, imaginile  cărora sunt prezentate în saitul companiei; vor fi plasate pe un stand promoţional în sala de comerţ a  Organizatorului şi vor fi vîndute cu Reducere Participantului promoţiei cu condiţia respectării regulilor prezentului Regulament.

3.2. Reducere – este micşorarea preţului integral al Produselor promoţionale în momentul procurării  produselor de către Participant cu condiţia respectării regulilor prezentului Regulament.

Volumul reducerii în cadrul promoţiei „PICTORUL LOCUINTEI TALE” constituie 15%.

3.3. Preţ integru al Produselor promoţionale – este preţul de realizare a Produselor promoţionale în afara promoţiei, declarat pentru toţi cumpărătorii reţelei de comerţ a Organizatorului.

3.4. Participant – este persoana fizică sau juridica care şi-a exprimat dorinţa de a participa în promoţie  cu condiţia respectării regulilor prezentului Regulament.4.      Baza legislativă:

Regulamentul promoţiei COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este realizat în baza Codului Civil al Republicii Moldova, capitolul 30, articolele 1371, 1374.5.      Teritoriul de desfăşurare:

La promoţie participă  Centrul Comercial SOLDI, situat la adresa:

mun. Chişinău, str. Varnita, 6/1;6.      Condiţii de participare:

La promoţie pot participa toţi cumpărătorii Centrului Comercial SOLDI .7.      Regulile promoţiei:

7.1. Cumpărătorul devine Participant la promoţie, făcînd cumpărături COVERLINE în perioada promoţiei în magazinul Organizatorului .

7.2. Vînzarea Produselor promoţionale se efectuează cu un bon aparte fără cardurile de reduceri CLIENT FIDEL. Aşadar, privilegiile cardulrilor CLIENT FIDEL în momentul procurării Produselor promoţionale nu sunt valabile.


8.      Condiţii suplimentare:

8.1. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra produselor promotionale.

8.2. Participarea clientului la promoţie  înseamnă că acesta este de acord cu condiţiile prezentului Regulament, care nu vor fi discutate ulterior.

8.3. In cazul nerespectării din partea Participantului condiţiilor prezentului Regulament Organizatorul îşi rezervă dreptul de nu a oferi Reducerea Participantului.

8.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula, transfera sau prelungi promoţia. La fel Organizatorul îşi rezervă dreptul de a introduce orice fel de modificări în regulile de desfăşurare a promoţiei, inclusiv de a suspenda temporar promoţia. Informația despre schimbări va fi expusă pe site-ul www.soldi.md.

8.5. Orice cumpărător are dreptul de a participa la promoţie un număr nelimitat de ori cu condiţia respectării regulilor prezentului Regulament.Organizator:

  FPC SOLDI SRL