A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: libraries/logger.php

Line Number: 26

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Vînzări
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Vînzări

 

Show-room-ul  articolelor sanitare marca  "KOHLER''

 

   În anul 2007, în cadrul grupului de companii „SOLDI” a fost lansată diviziunea de vînzare a articolelor sanitare.

 

  În cadrul acesteia a fost  deschis primul show-room-ul în ţară de articole sanitare marca americană KOHLER.  Aici veţi găsi tot de ce aveți nevoie pentru o baie comodă și stilată: baterii și lavoare, mobilier pentru baie, vase wc și bideuri, căzi și cabine de duș, dar și alte accesorii necesare.
   

  Astăzi, compania „SOLDI” este distribuitorul oficial a cinci mărci de articole sanitare pe teritoriul Republicii Moldova.”

 

Centrul comercial de bricolaj în format DIY “SOLDI”

 

   În martie 2008 se dă startul pentru deschiderea primului magazin de bricolaj în format DIY (do it yourself) din cadrul rețelei „„SOLDI”, destinat celor care își doresc să construiască și să amenajeze căminul cu propriile forțe.

     

   Pe o suprafață de peste 6 000 m2 clienţii noştri își pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina și mobilier, electronice şi electrocasnice.

 

  Gama produselor comercializate în cadrul centrului comercial „SOLDI” este foarte diversă, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri - Italia, Germania, Ungaria, Rusia și Ucraina Polonia,.

    

  Scopul acestei  diviziuni este de a oferi tot necesarul pentru construcții nu doar companiilor din domeniu, dar și oamenilor obișnuiți care fac lucrările de reparații de sine stătător.