A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Tehnologii şi materiale
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Tehnologii şi materiale

Tehnologii și materiale

 

    Trăim într-o eră cînd știința și inovațiile au pătruns în toate sferele vieții noastre. Acestea ne permit să trăim mai calitativ și să ne economisim timpul atît de prețios.

 

   Domeniul construcțiilor nu face excepție. Ba mai mult, aici tehnologiile inovaționale sunt vitale pentru a răspunde nevoilor mediului și a satisface cerințele pieții. Utilizarea materialelor de ultimă oră face procesul de construcție mai ușor, și, ca rezultat, edificiile construite mai rapid sunt la fel de rezistente și trainice cu mai puțin efort.

 

    Iata de ce chiar de la înființarea Departamentului Construcții grupul de companii SOLDI și-a propus ca utilizarea tehnologiilor și materilelor moderne să fie o prioritate în activitatea sa. Ne dorim ca un număr cît mai mare de oameni să profite de beneficiile  pe care le oferă inovațiile în construcții:

 

  • Siguranță
  • Durabilitate
  • Eficiență
  • Timpul redus de lucru
  • Accesibilitate

 

    În plus, tindem ca toate tehnologiile și materialele folosite de noi în construcția edificiilor și a caselor de locuit să fie ecologice. Prin aceasta ne alăturăm conceptului de protecție a mediului încojurător, dar și oferim clienților noștri un climat sănătos pentru viața de zi cu zi.

 

   Atuu-ul tehnologiilor noi este faptul că acestea ne permit personalizarea fiecărui proiect chiar la etapa de proiectare. Edificiile și casele construite de noi posedă o planificare și soluții arhitecturale deosebite, care fac exploatarea lor extrem de comfortabilă.

 

   La etapa de construcție respectăm toate rigorile și standardele inginerești indicate de către structurile abilitate în domeniu. Totodată, pentru sporirea rezistenței, aplicăm armarea planșeelor de beton și a grinzilor de susținere. Pereții armați sunt zidiți cu blocuri BCA YTONG sau cărămida ceramică BRIKSTON. Sunt materiale pentru zidărie moderne, ușor transportabile, se zidesc rapid, sunt rezistente și durabile la compresiune, ecologice și cu rezistența sporită la seism.

 

  La etapa de tencuire și finisaj folosim un sistem performant și ecologic de produse COVERLINE. Aceste produse, destinate lucrărilor de finisaj interior și exterior, sunt fabricate după thenologia italiană la noi în Moldova din anul 2003. Și în acest scurt timp tehnologia preluată de la colegii noștri din Italia și-a dovedit eficiența și calitatea.

 

   Desigur aplicarea în practică a tehnologiilor noi ar fi greu de realizat fără utilaje de ultimă generație. De aceea îmbunătățim încontinuu dotarea tehnică a Departamentului Construcții cu echipament ultramodern, folosit la numeroase tipuri de lucrări: excavări, săpături, forări, demolări, etc.

 

  Parcul auto de care se află în posesia companiei noastre enumără 40 de unități de transport, ceea ce ne ajută să organizăm eficient lucrul pe șantier și să răspundem promt solicitărilor clienților noștri.