A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: libraries/logger.php

Line Number: 26

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Tehnologii şi materiale
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Tehnologii şi materiale

Tehnologii și materiale

 

   Noi abordăm cu aceeaşi seriozitate orice proiect a nostru: fie că e vorba de construcţie a unui gazoduct într-o localitate sau amenajarea unei reţele de electricitate într-o casă de locuit.

  

   Indiferent de obiectivul pe care-l avem de realizat, în procesul de lucru folosim doar cele mai moderne materiale ce posedă eficacitatea demonstrată în timp și le procurăm direct de la producător.

 

 Iar calitatea lucrărilor o garantăm prin aplicarea noilor idei şi tehnologii în domeniul construcţiei reţelelor inginereşti testate şi aprobate în cele mai renumite centre de inginerie inovatore din lume.

 

  Unul dintre principiile de bază după care ne conducem în activitatea noastră este o responsabilitate deosebită față de mediu și resursele naturale. Iată de ce domeniul izolării termice și economisirii resuselor energetice este unul prioritar pentru noi.

 

   De mai mulți ani grupul de companii SOLDI este un partener de încredere ai întreprinderilor SA”Moldovagaz”, SA „Centala Electrică cu Termoficare nr.2 din Chișinău” și SA”Termocom”.

Colaborarea de succes cu partenerii noştri se realizează  în domeniul izolării termice a conducetlor și cazanelor, construcției rețelelor de gaz și termoficare.

 

  Datorită cooperării noastre cu Corporația “Energoresurs-Invest” (or. Livov, Ucraina), unul dintre cei mai mari producători de materie primă, utilaj și tehnologii pentru construcția rețelelor de termoficare, gaz și apeduct, ne permite să oferim spectru larg de servicii în acest domeniu:

 

  • Protecția obiectelor din  complexul energetic: cazane, conducte, rezervoare (termoizolare; protecție anti-coroziune; hidroizolare; instalarean barierei de incendiu; acoperirea suprafețelor cu metal galvanizat, aluminiu și oțel inoxidabil)
  • Reconstrucția complexă a clădirilor rezidențiale și industriale cu scopul reducerii consumului de energie.

  

  Fiind în continuă dezvoltare, am implementat noi materiale și tehnologii,  acumulînd o vastă experiență în renovarea  blocurilor de locuit și spații industriale.

 

  Astăzi, suntem mîndri de faptul că eforturile companiei noastre contribuie la reducerea în mod semnificativ a consumului de energie, atît la nivel local, cît și cel național.

 

Lucrări cu un nivel ridicat de complexitate în reconstrucția  coșurilor de fum și țevilor de evacuare a gazelor arse cu utilizarea diferitor materiale de izolare.