A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

F.C.P. SOLDI S.R.L. - Tehnologii şi materiale
 

L. – V.: 8:30 - 18:00
S.: 9:00 - 15:00, D.: zi liberă

Tel.: (+373 22) 47 90 60
Fax: (+373 22) 47 90 61

Promoţia COVERLINE „PICTORUL LOCUINTEI TALE” este organizată şi desfăşurată de către compania FPC SOLDI SRL.

Tehnologii şi materiale

Tehnologie şi materiale

 

   Chiar de la începutul activităţii acestui departament ne-am propus să susţinem inovaţiile şi noile tehnologii contribuind astfel la diversificarea serviciilor, dar şi la optimizarea modului de lucru.

 

  Iată de ce suntem într-o continuă dezvoltare, căutînd soluții eficiente pentru a fi în pas cu ultimele noutăți în domeniul construcţiilor.

  

  Calitatea lucrărilor și aspectul original al construcției în conformitate cu stilul arhitectural ales sunt prioritare în activitatea departamentului.

 

  Tocmai de aceea pentru a executa construcții calitative am decis să începem producerea propriilor materiale de construcție care ar corespunde următoarelor cerințe: să fie rezistente în timp, să economisească energie termică şi să protejeze încăperea de factori dăunători.

 

  Gama noastră de produse decorative și finisaj COVERLINE este fabricată  după tehnologia colegilor din Italia și putem fi siguri 100% în calitatea acestora.

 

  Materialele COVERLINE sunt produse de bază pe care le folosim la fiecare proiect, obținînd un rezultat excelent. Iar confirmarea acestui fapt este mulțumirea clienților noștri satisfăcuți de munca pe care o facem.

 

Sistemul nostru de termoizolare COVERTERM îl folofsim la termoizolarea fațadelor și diferitor obiecte industriale.

 

Acesta include o gamă profesională de adezivi, amorse şi tencuieli. Datorită materialelor pe care le fabricăm, termoizolarea este realizată în mod rapid şi eficient.

 

Toate materialele din sistemul COVERTERM asigură o termoizolare înaltă şi contribuie la crearea confortului şi siguranţei în căminul Dvs.