079 479 060
Pagina principală - Despre noi

O tradiție a excelenței în construcții

De peste trei decenii, “SOLDI” a fost sinonim cu inovația, calitatea și dedicarea în domeniul construcțiilor și finisajelor. Născută din pasiune și măiestrie, compania noastră s-a dezvoltat cu un singur obiectiv în minte: să transforme visele clienților noștri în realitate. Fiecare proiect este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi soluții durabile și estetice, care aduc valoare și frumusețe comunităților.

Istoricul companiei

Astăzi, Grupul de companii “SOLDI” este un jucător important pe piața construcțiilor și materialelor de finisaj, fiind activ în mai multe domenii. Diversitatea și adaptabilitatea lor continuă confirmă angajamentul companiei de a fi un partener de încredere pentru proiecte de succes în întreaga Republică Moldova.

Pe parcursul următorilor ani, compania a reușit să se dezvolte cu success în mai multe domenii. La moment, domeniile de activitate ale Grupului “SOLDI” sunt:

1. Departament Comerț Materiale de Construcții

2. Departament Rețele Inginerești și Izolații Speciale

3. Departament Comercial Distribuție “Bucuria”

4. Departament Producere (Polistiren, vopsele decorative și adezivi)

5. Departament Construcții Civile și Industriale

În anul 2019 compania “Sika” fuzionează cu compania “Adeplast”, astfel lărgind și gama noastră de produse care o reprezentăm pe teritoriul Republicii Moldova.

În anul 2017, devenim unicii reprezentanți al companiei “Adeplast” pe piața din Republica Moldova.

În anul 2015 am reușit să deschidem fabrica de Polistiren, devenind lider pe piața locală, reușind sa fim prezenți pe rafturile celor mai importante magazine de materiale de construcții din țara.

Fiind o luptă dură pe piața de polistiren, am decis sa ne diversificam cu o marcă specială, sub brandul personal “Dalmasol”, care de-a lungul anilor a ajuns sa fie un simbol al calității pentru toată piața.

Pe parcursul anilor, Grupul de companii “SOLDI” și-a continuat expansiunea și diversificarea serviciilor. În 2007, a fost deschisă o divizie de vânzări pentru articole sanitare, devenind distribuitor exclusiv al produselor de marcă “The Bold Look of KOHLER” din SUA.

Mai mult, compania a înființat o divizie de vânzare a materialelor de construcții, care a condus la deschiderea unui magazin de bricolaj “SOLDI” cu o suprafață impresionantă. Această diviziune a avut scopul de a oferi o gamă completă de materiale pentru construcții, atât companiilor din domeniu, cât și oamenilor obișnuiți care se ocupă de lucrări de reparații pe cont propriu.

Cu trecerea anilor, Grupul de companii “SOLDI” și-a lărgit gama de servicii. Începând cu anul 2005, a început să presteze servicii de reparații și construcții capitale cu importanță socială și industrială. Astfel, compania a devenit un nume de referință în domeniul construcției obiectelor industriale și civile, inclusiv în sectorul privat.

În același timp, în 2005, compania a lansat o linie de fabricație a confecțiilor din PVC, precum ferestre, uși, ferestre cu vitralii și sisteme de fațadă. Utilizând tehnologie germană de ultimă generație, produsele din PVC oferite de Grupul de companii “SOLDI” au devenit sinonime cu calitatea și durabilitatea.

În 2003, Grupul de companii “SOLDI” a inițiat o colaborare de succes cu producătorul de tencuieli decorative din Italia “Coverline”. Ca urmare, a fost deschisă în Republica Moldova o linie de producție a materialelor de finisare marca “Coverline”, satisfăcând astfel cerințele de calitate pentru finisaj în întreaga țară.

În anul 1998 devenim distribuitori oficiali a produselor “Bucuria” pe teritoriul Republicii Moldova.

Grupul de companii “SOLDI” a fost înființată în anul 1992, având ca activitate principală serviciile de reparație a clădirilor și efectuarea lucrărilor speciale, în mod special izolații termice rețelelor inginerești și căptușeala blocurilor energetice. Cu o echipă de profesioniști dedicați, compania a crescut constant și și-a câștigat încrederea clienților din Chișinău.

La baza fiecărei cărămizi puse și a fiecărui finisaj realizat stă o combinație de tradiție, măiestrie și inovație. De-a lungul anilor, am învățat că succesul în construcții nu se măsoară doar în metri pătrați sau în proiecte finalizate, ci în satisfacția și încrederea clienților noștri.

Fiecare detaliu, fiecare alegere și fiecare soluție reflectă angajamentul “SOLDI” de a oferi excelență și durabilitate. Privind în urmă, suntem mândri de drumul parcurs. Privind înainte, suntem entuziasmați de posibilitățile nesfârșite de a modela viitorul construcțiilor în Republica Moldova.

O gamă largă de Produse

Descoperiți varietatea noastră de articole, de la cele clasice la cele mai inovatoare, pentru a satisface toate preferințele și nevoile clienților noștri.

Raport excelent preț/calitate

Produse superioare la prețuri competitive, satisfacție garantată pentru fiecare client.

Personal calificat si competent

Echipa noastră dedicată și profesionistă, pregătită să vă ofere servicii de înaltă calitate cu experiență vastă în domeniul nostru.

Viziunea

Suntem determinați să devenim lideri în industria materialelor de finisaj calitative, recunoscuți pentru calitate, oferind soluții durabile și inspiraționale pentru spațiile de viață și de lucru ale clienților noștri.

Misiunea

Ne angajăm să producem și să distribuim materiale de finisaj de cea mai înaltă calitate, care să îmbunătățească frumusețea, funcționalitatea și confortul locuințelor și clădirilor comerciale. Prin pasiunea și profesionalismul nostru, dorim să fim partenerii de încredere ai clienților noștri, oferindu-le soluții de finisaj de excepție, adaptate nevoilor lor specifice.

Certificările și premiile obținute

Recunoașterea profesională și angajamentul față de excelență sunt pilonii pe care “SOLDI” și-a construit reputația. De-a lungul anilor, am fost onorați să primim numeroase certificări și premii care atestă calitatea, inovația și durabilitatea serviciilor și produselor noastre.

Fiecare certificare și premiu reprezintă nu doar o validare a muncii noastre, ci și un angajament continuu de a ne depăși standardele. Suntem mândri că eforturile noastre sunt recunoscute la nivel național și internațional, și ne străduim să păstrăm această tradiție de excelență în tot ceea ce facem.

Recenzii

avatar
5.0
Anna
Chișinău, Moldova
5.0

Materialele de termoizolare de la voi au făcut o diferență semnificativă în confortul casei noastre. Temperatura interioară rămâne constantă și confortabilă, indiferent de condițiile externe. Am fost uimiți de cât de mult s-au redus pierderile de căldură și facturile de energie. Produsele voastre sunt de înaltă calitate și ne-au depășit așteptările. Suntem foarte mulțumiți de investiția făcută!

avatar
5.0
Aurel
Chișinău, Moldova
5.0

Culorile vii și pline de viață ale a vopselelor voastre de interior au transformat complet aspectul casei mele. Am ales nuanțe diferite pentru fiecare încăpere și rezultatul a fost impresionant. Vopseaua s-a aplicat ușor cu un roleț. N-am intilnit nici o complicatie in a vopsi singur. Recomand cu căldură vopselele tale pentru rezultate profesionale!

avatar
5.0
Dumitru
Chișinău, Moldova
5.0

Am fost plăcut impresionat de showroomul vostru de vopsele! Atmosfera era prietenoasă și personalul a fost extrem de receptiv și informativ. Am fost uimit cât de ușor mi-a fost să găsesc vopseaua perfectă pentru fiecare cameră din casa mea. Am primit sfaturi și sugestii personalizate, iar gama variată de culori și finisaje m-a ajutat să obțin rezultatele dorite. Recomand cu încredere showroomul vostru pentru o experiență plăcută și eficientă în alegerea vopselei potrivite!

avatar
5.0
Alina
Chișinău, Moldova
5.0

Vopseaua pentru interior a adus un aer proaspăt și o schimbare incredibilă în casa mea. Am ales o nuanță vibrantă pentru peretele principal din living și acum acesta devine punctul focal al încăperii. Culorile sunt profunde și bogate, iar finisajul mat adaugă un aspect elegant. Sunt extrem de mulțumită de cum a fost transformat aspectul interior al casei mele!

avatar
5.0
Ivan
Chișinău, Moldova
5.0

Alegerea vopselei pentru fiecare cameră a fost o misiune ușoară datorită showroomului vostru excelent! Am fost impresionat de modul în care erau expuse și organizate toate opțiunile de vopsele și finisaje. Personalul a fost extrem de amabil și mi-a oferit sfaturi și asistență în alegerea culorilor potrivite pentru fiecare spațiu. Am plecat din showroom cu încredere că am ales vopseaua perfectă pentru casa mea. Mulțumesc pentru o experiență frumoasă!

avatar
5.0
Andrei
Chișinău, Moldova
5.0

Sistemul termoizolant pe care l-am cumpărat de la voi a fost soluția perfectă pentru casa noastră. Am observat o îmbunătățire semnificativă a confortului termic și cel mai important, o scadere a sumei in factura. Produsele sunt de calitate remarcabila, multumesc pentru suport.

avatar
5.0
Irina
Chișinău, Moldova
5.0

Vopseaua voastră ta pentru peretele interior a transformat complet aspectul casei mele. Culorile sunt vibrante și au adăugat un plus de personalitate încăperii. Vopseaua s-a uscat rapid și nu a lăsat miros neplăcut. Sunt extrem de mulțumită de rezultat și voi reveni cu siguranță pentru achiziții viitoare.